Stockholmssatsning på iPad stor men inte störst

Som framgår av kommentar från Ove Lidström, Apple, till min förra bloggpost är satsningen i Stockholm på iPads i skolan inte den största. Det visade sig snabbt att frågetecknet i rubriken var motiverat. Ove skriver att det finns flera satsningar som är av samma dignitet eller större. Tack Ove för informationen.
Man kan bara hoppas att andra myndigheter (utöver Stockholms stad) också tänker på vikten av att följa upp och utvärdera sina satsningar – hur ska vi annars kunna bygga någon kunskap om vad som fungerar och inte? Om alla som lägger mångmiljonbelopp på att köpa hårdvara åtminstone avsatte 2-3 procent av dessa belopp till utvärderingar, så skulle vi snart ha betydligt bättre kunskap.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *