Växande amerikanskt intresse för mobilt lärande

Education Week är en stor och betydande nyhetssajt och tidning för amerikanska utbildningsfrågor. För en vecka sedan hade de en artikel som jämför USAs och Europas inställning till mobiltelefoner, surfplattor och liknande i undervisningen. Medan det amerikanska intresset växer, råder fortfarande okunnighet och ovilja att integrera mobila enheter i många europeiska utbildningsdepartement.

1 kommentar

  1. Det är intressant att det går så pass sakta i just den här frågan, när kunskap har funnits länge inom området. Det är några år sedan jag var engagerad i http://www.m-learningenvironments.com men mycket av resultaten står sig bra fortfarande, även om smartphoneteknologier har gjort saker tusen gånger lättare än vad det var då.
    Vänligen,
    Carl Heath
    GR Utbildning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *