Computer Sweden om iPads i Stockholm

I dagens Computer Sweden intervjuas Håkan Edman, grundskoledirektör i Stockholm, om stadens iPad-projekt. Håkan har läst en preliminär version av min utvärdering. Han lyfter fram motivationsfaktorn, att lärarnas dokumentation för bedömning blir mer varierad och några rent praktiska aspekter, som vikt, snabbhet och batteritid.
Den som är intresserad av mer detaljer från utvärderingen välkomnas till min föredragning på SETT-mässan, nu på torsdag 18 april, kl 15:15.

3 kommentarer

 1. Hej!
  Jag heter Rasmus Wengberg och jag jobbar med IT i skolan på Prolympia i Umeå. Prolympia är en 6-9-skola med inriktning på idrott och hälsa. Finns det något sett jag kan ta del av den preliminära rapporten även om jag missade dig på SETT-mässan?
  Tacksam för svar
  /Rasmus

  1. Hej Rasmus, tyvärr kan jag inte lämna ut några uppgifter ännu. Uppdragsgivaren Stockholms stad vill att jag redovisar studien till dem först, vilket sker i juni. Jag hoppas den blir offentlig under sommaren.

 2. Hej, jag var på din föreläsning på settmässan men glömde bort att fråga hur det går med utskrifter från Ipads, finns det några enkla lösningar i stockholm
  ps din presentation från webben var intressant

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *